Európai központi raktár:
Raktáron Nagykanizsai:
Nincs raktáron Szombathely:
Raktáron
Leírás:
Samott habarcsnak nevezzük a finomra őrölt samott és finomra őrölt agyag keverékét. 1300 °C-ig hőálló.
Alkalmas samott téglák falazásához, tűzhelyek, kályhák, kandallók, grillezők építéséhez, javításához, fali szigetelők rögzítésére, kül- és beltérben.
Felhasználás:
A samott habarcsot nátron-vízüveg oldattal pasztaszerű anyaggá keverjük úgy, hogy mindig a folyadékot adagoljuk a száraz anyaghoz (1 kg száraz samott habarcshoz kb. 3 dl vízüveg oldat szükséges).
A jól kikevert paszta 10 perc pihentetés után 50-60 percig dolgozható fel.
Az aljzatnak szilárdnak, por- és piszok szennyeződéstől mentesnek kell lennie.
A felületre vakolókanállal vagy spatulával vigyük fel. A bekevert anyaghoz hulladék anyagot ne keverjen vissza.
A habarcs 48 óra után szilárdul meg.
Használat után a szerszámokat vízzel tisztítsa meg.
Vigyázzon, hogy a habarcs ne száradjon rá a külső díszítő fel
Samott habarcsnak nevezzük a finomra őrölt samott és finomra őrölt agyag keverékét. 1300 °C-ig hőálló.
Alkalmas samott téglák falazásához, tűzhelyek, kályhák, kandallók, grillezők építéséhez, javításához, fali szigetelők rögzítésére, kül- és beltérben.
Felhasználás:
A samott habarcsot nátron-vízüveg oldattal pasztaszerű anyaggá keverjük úgy, hogy mindig a folyadékot adagoljuk a száraz anyaghoz (1 kg száraz samott habarcshoz kb. 3 dl vízüveg oldat szükséges).
A jól kikevert paszta 10 perc pihentetés után 50-60 percig dolgozható fel.
Az aljzatnak szilárdnak, por- és piszok szennyeződéstől mentesnek kell lennie.
A felületre vakolókanállal vagy spatulával vigyük fel. A bekevert anyaghoz hulladék anyagot ne keverjen vissza.
A habarcs 48 óra után szilárdul meg.
Használat után a szerszámokat vízzel tisztítsa meg.
Vigyázzon, hogy a habarcs ne száradjon rá a külső díszítő fel